Vidmate apk full cracked | Mahou Shoujo Madoka Magica Movie 2: Eien no Monogatari | فيلم Spiral 2017 مترجم 2018 HD فيلم Spiral 2017 مترجم تاريخي Spiral 2017 مشاهدة وتحميل مباشر نظرة على صعود معاداة السامية والاعتداءات على اليهود في فرنسا الحالية.

BlackBerry Messenger voor Android gelekt

BlackBerry Messenger voor Android gelekt

Aan het begin van deze maand toonde BlackBerry een eerste video van BBM voor Android, maar nu lijkt het erop dat de chatapp gelekt is. Zowel de iOS- als de Androidversie van BB Messenger worden op 18 september verwacht.

Wanneer de app officieel verschijnt in de Google Play Store is nog niet bekend. Softonic Mobile Expert Pawel Kanski verwacht echter na de eerste testen met de gelekte applicatie dat het daadwerkelijk om BlackBerry Messenger voor Android gaat.

In tegenstelling tot de berichten van marktleider WhatsApp zijn smsjes in BBM gecodeerd. Dit maakt de chat-applicatie een stuk veiliger en aantrekkelijker in deze tijden van dataverzameling. BlackBerry Messenger bevat eveneens de optie om gesproken berichten te versturen, en daarnaast is het ook mogelijk te videochatten.Softonic houdt je op de hoogte van de release van BBM voor Android en iOS.

[Bron: MundoBerry]

  • Link Gekopieerd!
Bezig commentaar te laden